Twinkle | Digital Commerce

H&M’s Stories.com opent winkel in Amsterdam

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

De premium brand webshop van H&M, Stories.com, opent een fysieke winkel in Amsterdam. De producten uit het assortiment van deze shop zijn ontworpen op basis van de kleding en schoenen die te vinden zijn op modeblogs en social media.

De stenen vestiging is de eerste voor Stories.com in Nederland. Na Londen, Berlijn, Kopenhagen, Barcelona, Parijs, Milaan en Stockholm krijgt nu ook onze hoofdstad een op social media gebaseerd assortiment aangeboden in de & Other Stories-winkel. Het 650 vierkante meter grote filiaal komt aan de Heiligeweg en opent in het najaar de deuren, meldt Fashionunited.

Blijvende aanvulling
Stories.com werd vorig jaar maart gelanceerd en is door H&M in drie jaar ontwikkeld op basis van het idee dat vrouwen tegenwoordig hun eigen look creëren. De kleding op Stories.com is, anders dan de producten van H&M zelf, bedoeld als blijvende aanvulling van de garderobe met kwalitatief betere materialen en een iets hoger prijskaartje.

Zelf gemaakt
De webshop biedt kleding, beautyproducten, make-up, schoenen, tassen en sieraden aan die als ‘verhalen’ op de site zijn geplaatst. De foto’s van de producten lijken door consumenten zelf te zijn gemaakt, zoals dat ook het geval is in modeblogs en op social media.