Twinkle | Digital Commerce

Coolblue grote winnaar Webshop Awards Belgium

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:57

De Nederlandse webshops Bol.com, Coolblue en Albelli hebben vandaag een publieksprijs gewonnen tijdens de Webshop Awards Belgium 2013. De prijzen van Comeos, de federatie voor de handel en diensten in België, worden uitgereikt aan de populairste webwinkels in België. Coolbue ging als grote winnaar met drie awards naar huis.

Bol.com is bij onze zuiderburen favoriet in de categorie Speelgoed, Albelli mocht de prijs in ontvangst nemen voor de categorie Hobby & geschenk. Coolblue betrad drie keer het podium met awards voor de categorieën Computer hard- & software, Consumentenelektronica, en Telecom.

Vijftig webshops
Andere winnaars waren Neckermann, Dreambaby, Vente-exclusive, Hubo, Ici Paris XL, Torfs en Decathlon. Meer dan vijftig webshops schreven zich in voor de awards in dertien categorieën. Klanten konden de kandidaten beoordelen op prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties en aanbiedingen, klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, betaling, assortiment en levering. De verkiezing werd geleid door onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy.

Becommerce Awards
De Webshop Awards Belgium 2013 staan los van de BeCommerce Awards. Deze prijzen werden op 15 mei uitgereikt in de aanloop naar de European E-commerce Awards.