Twinkle | Digital Commerce

Zes cases genomineerd voor Affiliate Awards 2013

2017-05-27
276148
  • 1:28

De vakjury van de Affiliate Awards heeft zes genomineerden bekend gemaakt voor drie prijzen. Op de Affiliate Dag, over precies twee weken, wordt bekend wie de awards voor de beste adverteerder, de beste publisher en het beste netwerk mee naar huis nemen.
 
Juryvoorzitter Stefan Verkerk (WeTransfer), Eduard Blacquière (OrangeValley), Kris Boon (Sanoma Media) en Marieke Verdonk (Twinkle) nomineerden Ohra en Mexx als beste affiliateadverteerder. De verzekeraar vanwege de complete aanpak van affiliatemarketing; het kledingmerk vanwege de grote sprong voorwaarts die met bureau StormMC is gemaakt.

Jurkjes.nl, dat volgens de jury een sterke comeback maakte, en Kortingscode.nl, vanwege zijn redesign, maken kans op de Affiliate Award voor de beste publisher. Zanox/M4N, vanwege zijn leidende rol in de markt, en het specialistische en gericht communicatieve Affiliate4You maken kans op de onderscheiding voor het beste affiliatenetwerk.

Presentatie
Gedurende het dagprogramma van de Affiliate Dag op 30 mei zullen de genomineerden een korte presentatie van hun case geven. Na afloop kan het publiek stemmen via de mobielle app van de Affiliate Dag. De publieksstemmen tellen voor 30 procent mee en de jurystemmen voor de overige 70 procent. De winnaars zullen tijdens het avondprogramma bekend worden gemaakt.

Bol.com en Fashionchick
De Affiliate Awards worden eind deze maand voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar werden Bol.com en Fashionchick gelauwerd als respectievelijk beste adverteerder en publisher. De onderscheiding voor het beste netwerk is dit jaar nieuw.

Affiliate Dag
Op de Affiliate Dag komen op 30 mei vele honderden affiliates, adverteerders, netwerken en mediabureaus samen om onder leiding van dagvoorzitter Ben van den Burg te worden bijgepraat over de stand van de markt. Het complete programma vindt u hier.