Twinkle | Digital Commerce

Steven van Nieuwenhuijzen verruilt D-Reizen voor TUI

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:47

Steven van Nieuwenhuijzen is gisteren begonnen als ‘Directeur Distributie & Online’ bij TUI Nederland. De afgelopen tien jaar was Van Nieuwenhuijzen werkzaam voor D-Reizen, waarvan de laatste vijf als algemeen directeur.

 

In zijn periode bij D-reizen, dat mogelijk wordt verkocht, introduceerde de reisbureauketen een Flexpakket om vakantiegangers in crisistijd aan zich te binden (interview). Met een online omzet van 100 miljoen euro in 2011 bezet D-reizen de twaalfde plaats in de Travel 30, onderdeel van de Twinkle100.

Van Nieuwenhuijzens nieuwe werkgever TUI Nederland, eigenaar van onder andere de labels Arke, Holland International en Kras, bezet de 4e plek op de lijst met online reisverkopers naar omzet. Als Directeur Distributie & Online is Van Nieuwenhuijzen sinds gisteren verantwoordelijk voor onder andere de afdelingen retail, channelmanagement en customer services.