Twinkle | Digital Commerce

Beautyformule Claire’s opent Europese webshop

2017-05-27
180101
  • 1:00

De beautyformule Claire’s heeft zijn eerste Europese webshop geopend onder de naam Claires.co.uk. Consumenten van het Europese continent vinden hier sieraden, cosmetica, haarproducten en andere accessoires van het merk.

De online winkel bevat artikelen die tevens in de drieduizend offline shops van de formule te koop zijn. Ook heeft Claire’s een online only productlijn ontwikkeld. Naast de artikelen biedt de keten klanten beautyinformatie in de vorm van ‘how to’-video’s. Deze video’s kunnen tevens bekeken worden op de mobiele site van de Europese webshop.

Verlengstuk
‘We voorzien dat tegen het einde van 2014 het aantal mobiele transacties de verkopen via desktopcomputers zal overstijgen’, vertelt David Devany, E-commerce directeur van Claire’s Europa, aan het Britse FashionUnited. ‘Op dit moment is 66 procent van de 14 tot 23-jarigen in het bezit van een smartphone en 73 procent van de jongeren is actief op social media. Wij willen dat onze webshop een verlengstuk wordt van de lifestyle van onze doelgroep.’

180 landen
De prijzen van de artikelen in de webshop en op de mobiele site worden weergegeven in euro’s en ponden. Claire’s levert bestellingen in 180 landen wereldwijd.