Twinkle | Digital Commerce

Groupon, iBood en Vakantieveilingen.nl vallen in de prijzen

2017-05-27
180101
  • 1:11

Groupon en iBood zijn gisteravond tijdens de jaarlijkse verkiezing ‘Website van het Jaar’ uitgeroepen tot respectievelijk ‘Beste Website’ en ‘Populairste website’ in de categorie e-commerce. Vakantieveilingen.nl ontving de titel ‘Populairste website’ in de categorie Vrije tijd & Reizen.

Ruim 660.000 stemmen werden uitgebracht op Websitevanhetjaar.nl. In 22 categorieën werden de websites verkozen met de hoogste waardering (Beste website) én met de meeste stemmen (Populairste website). Het publiek beoordeelde hierbij de sites op inhoud, navigatie en ontwerp. In de categorie e-commerce ging Groupon met de titel hoogst gewaardeerde website aan de haal en iBood met de meeste stemmen. Vakantieveilingen.nl ontving voor het derde achtereenvolgende jaar de meeste stemmen in de categorie Vrije tijd en Reizen.

Tweakers.net overall winnaar

Tweakers.net bleek behalve de beste en populairste nieuwssite, beste en populairste prijsvergelijker en beste community ook de hoogst gewaardeerde van alle sites. Daarmee mag Tweakers.net zich - voor de tweede keer op rij - de komende twaalf maanden de overall ‘Website van het Jaar 2012’ noemen.

De verkiezing Website van het Jaar is een initiatief van Emerce en MetrixLab en wordt mede mogelijk gemaakt door Verizon/Terremark en verschillende brancheverenigingen. Het onderzoek werd voor het elfde achtereenvolgende jaar uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MetrixLab. Hieronder vindt u alle winnaars op een rij.Bron: Emerce.nl