Twinkle | Digital Commerce

Vliegtickets.nl lanceert vakantieportal Mondygo.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:48

Vliegtickets.nl zet met Mondygo.nl een nieuw vakantiemerk in de markt. Bezoekers van de site kunnen reizen van alle Nederlandse touroperators zoeken en boeken. Mondygo.nl moet ‘een startpunt worden voor iedere vakantie’.


Volgens Vliegtickets.nl onderscheidt Mondygo.nl zich van andere sites door het type reisgezelschap centraal te stellen. Op basis daarvan toont de site de best beoordeelde accommodaties van anderen, in samenwerking met Zoover. Bij de hotels en appartementen kunnen direct vluchten en transfers worden geboekt. In de module, ook mobiel toegankelijk, zitten op dit moment zo’n tachtig miljoen prijzen.

Montys Travel Group
Met een online omzet van 102,0 miljoen euro in 2011 bezet Vliegtickets.nl de 11e plaats in de Travel 30, onderdeel van de Twinkle100. De dochter van de nu 25-jarige Montys Travel Group claimt de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van vliegtickets te zijn.