Twinkle | Digital Commerce

Trendymeubels.nl bezorgt zelf op zondag

2017-11-11
608233
  • 1:08

Trendymeubels.nl is begonnen met de levering van producten op zondag. Dat doet de webwinkel tussen negen uur 'sochtends en vier uur 's middags, met eigen vervoersmiddelen en eigen mensen. De kosten voor zondagbezorging zijn afhankelijk van de regio en het gewicht.
   
Trendymeubels.nl stelt dat veel consumenten ‘worstelen’ met de bezorgtijden van webwinkels, zeker doordeweeks. Klanten zouden vaak de vraag stellen waarom Trendymeubels niet in het weekend bezorgt. ‘Ideaal om op een druilerige zondag je huiskamer opnieuw in te richten of je thuiskantoor uit te breiden’, schetst de online meubelverkoper.

Ook op zaterdag
Trendymeubels.nl, dat orders boven de 79 euro door de week kosteloos laat bezorgen, biedt al langer bezorging tussen negen en vier uur op zaterdag aan. Online marketingmanager Michel Tel laat weten dat de webwinkel daarvoor samenwerkt met vervoerders GLS en Berser. Kosten: 19,95 tot 59,95 euro per bestelling. Levering op zondag is iets duurder: 34,95 euro tot 64,95 euro.

Showroom
Met zondaglevering beschikt Trendymeubels.nl over een unique selling point op de online meubelmarkt, waarop onder ander ook Direct Design en Rocket Internet’s Home24 actief zijn. Trendymeubels.nl beschikt over een showroom in Rotterdam. Marketeer Tel geeft aan dat de omzetverwachting voor dit jaar op 1,1 miljoen euro ligt.