Twinkle | Digital Commerce

Roobol opent webwinkel

2017-11-11
289101
  • 0:58

Roobol is begonnen met online verkoop. Op de vernieuwde site van het familiebedrijf kunnen onder andere vloerkleden, pakket en laminaat worden gekocht. Roobol maakt onderscheid tussen bezorging binnen en buiten zijn verzorgingsgebied.

Roobol, een woontextielketen met 46 winkels, is met name actief in de Randstad en West-Brabant. Online bestellers uit die gebieden krijgen orders boven de 350 euro gratis bezorgd. Bij lagere bestedingen bedragen de verzendkosten 50 of 35 euro. Met shoppers uit andere delen van het land worden per geval andere tarieven overeengekomen (voorwaarden). Overigens biedt Roobol, dat een eigen bezorgservice heeft, voor iedereen de optie orders op te komen halen in een van zijn winkels.

Advies op maat
ISM eCompany tekende voor het design van de webwinkel van Roobol, die is gebouwd op Magento Community. Het bureau neemt ook de online marketing, het beheer en de hosting voor zijn rekening. Niet alle producten uit het assortiment zijn te koop op Roobol.com: voor complexere producten als vloerbedekking en gordijnen kunnen bezoekers een advies op maat aanvragen. Daartoe kunnen ze specifieke gegevens als oppervlaktematen invoeren.