Twinkle | Digital Commerce

Supertrash maakt exclusieve lijn voor Welikefashion.com

2017-05-27
180101
  • 0:55

Supertrash, het in Nederland gewortelde mode-imperium van Olcay Gulsen, heeft een samenwerking gesloten met Welikefashion.com. De webwinkel verkoopt exclusief een vijftal jurkjes van Supertrash, dat zelf ook winkels en een webshop heeft.
 
Onder haar eigen naam maakte Gulsen vorig jaar al een exclusieve collectie voor Shopbop.com, weet FashionUnited. Nu is ze met Welikefashion.com in zee gegaan voor een soortgelijke samenwerking. Alle vijf de wing dresses, geïnspireerd op wat een gelijk aantal sterren heeft gedragen, zijn voor 74,95 euro te koop op Welikefashion.com.

Kinderkleding
Welikefashion.com verkoopt ‘kleding geïnspireerd op de catwalk en op het fashion gevoel van celebrities’. Naast de webshop opende Welikefashion.com begin 2008 een winkel in de Amsterdamse Van Baerlestraat. Met de verkoop van kinderkleding boorde het bedrijf dit jaar een nieuwe doelgroep aan.

5 miljoen
Welikefashion.com, in 2002 begonnen als Netalsindefilm.nl, vertaalde zijn site vorig jaar in het Engels. Geholpen door groei in het buitenland mikt de webwinkel dit jaar op een omzet van 5 miljoen euro.