Twinkle | Digital Commerce

Welikefashion.com is failliet

2017-05-27
680738
  • [nieuws]
  • 1:04

Netalsindefilm B.V., eigenaar van Welikefashion.com, is sinds afgelopen dinsdag failliet. De verkoper van dames- en kindermodeartikelen boekte te weinig omzet om overeind te blijven, aldus de curator. Bij hem meldden zich nog geen kandidaten voor een doorstart.

Curator Sjef Bartels laat Twinkle weten dat aan het faillissement geen surseance vooraf is gegaan. Ook omdat het faillissement pas twee dagen geleden is uitgesproken hebben zich nog geen partijen bij hem gemeld voor een doorstart van alle of een deel van de activiteiten: ‘Uiteraard heb ik wel de intentie om de mogelijkheden daartoe te onderzoeken.’

Geïnspireerd op de catwalk
Welikefashion.com werd in 2002 door de zusjes Marianne en Barbara van Leeuwen opgericht als Netalsindefilm.nl, een webwinkelnaam die vijf jaar lang in gebruik bleef. Welikefashion.com verkoopt kleding, accessoires, schoenen en beautyartikelen ‘geïnspireerd op het stijlgevoel van celebrities of de runway’. Met de verkoop van kinderkleding boorde het bedrijf twee jaar geleden een nieuwe doelgroep aan.

Winkel
Naast de webshop opende Welikefashion.com begin 2008 een winkel in de Amsterdamse Van Baerlestraat. Welikefashion.com, dat verzond vanuit Docdata in Waalwijk, vertaalde zijn site enkele jaren geleden naar het Engels. Er waren plannen voor landensites, maar die kwamen er niet.