Twinkle | Digital Commerce

Promiss zet eigen webwinkel naast shop op Wehkamp.nl

2017-11-11
278260
  • 1:12

Promiss heeft een eigen webwinkel geopend waarin de hele collectie van de damesmodeketen wordt aangeboden. Promiss verkoopt al op Wehkamp.nl. De keten zal dat blijven doen, net als zusterformule Miss Etam doet na de opening van een eigen webwinkel.
 
Promiss mikt met ‘stijlvolle, combineerbare en betaalbare mode’ op vrouwen vanaf de leeftijd van circa veertig jaar. De keten heeft 65 eigen filialen en is onderdeel van de Etam Groep. Grotere zus Miss Etam opende een jaar geleden een eigen webwinkel naast Wehkamp.nl. ‘De stap naar het web zal voor Promiss een stuk kleiner zijn’, vertelde Miss Etam’s toenmalige e-commerce manager Marco Merkx destijds aan Twinkle.

Stijladviezen
Promiss.nl is neergezet als een platform, waarop klanten niet alleen aankopen kunnen doen, maar waarop ze ook stijladviezen kunnen krijgen. In de site is een blog opgenomen, dat meerdere malen per week nieuws, tips en trends zal brengen. Een maandelijks online magazine moet meer inspiratie en beleving bieden en aanzetten tot interactie met de doelgroep, die ook via Facebook, Twitter en Hyves wordt bediend.

Bezorgen of afhalen
Voor de bezorging van orders werkt Promiss samen met SelektVracht. Shoppers kunnen hun order binnen twee dagen thuis verwachten of afhalen bij een DHL Servicepoint, tegen betaling van 4,95 euro. Pakketen kunnen daarnaast gratis worden afgehaald bij een Promiss-winkel (FAQ).