Twinkle | Digital Commerce

CDA haalt webshop uit de lucht na prijsblunder

2017-11-11
18099
  • 1:02

Het CDA heeft zijn webwinkel uit de lucht gehaald. Bij een bestelling van een negatief aantal producten werd merchandising wel toegestuurd, maar hoefden alleen administratiekosten te worden betaald. Ook de webshops van VVD, SP, PvdA, SGP en PvdD toonden het defect.

De mensen achter website Melf.nl ontvingen voor de prijs van 4 euro een karaf + glazen, 600 ballonnen en 4 polo’s van het CDA. Een lezer van het platform voor jonge mannen maakte het nog bonter: hij liet acht dozen met merchandising inpakken en verzenden, waarvoor hij uiteindelijk 4,75 euro moest overmaken.

'Van alle partijen waren alleen de webwinkels van Groenlinks en de ChristenUnie tegen deze amateuristische fout bestand', constateert Melf. De PVV heeft geen webshop en de shop van D66 is alleen toegankelijk voor partijleden. Ook bij de webshops van VVD, SP, PvdA, SGP en Partij voor de Dieren kwam het orderbedrag op 0 euro uit als negatieve productaantallen werden besteld. Zij merkten echter tijdig op dat er iets niet in de haak was. Anders dan de CDA-webwinkel zijn hun shops gewoon open.