Twinkle | Digital Commerce

Nieuw platform voor online zichtbaarheid woonwinkels

2017-05-27
180101
  • 0:57

Via het nieuwe platform Reachinwonen.nl kunnen woonwinkels hun zichtbaarheid op internet verbeteren. Ook het opzetten van een eenvoudige, maar gratis webwinkel behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het platform tevens geschikt voor woonwinkeliers die al op het web actief zijn.

Woonwinkeliers kunnen op Reachinwonen.nl een profiel aanmaken van hun winkel. Behalve de bedrijfsgegevens kunnen ook merken en woonstijlen worden aangevinkt, zodat consumenten precies weten wat ze in de winkel kunnen vinden. De profielen kunnen vervolgens worden gekoppeld aan andere websites, bijvoorbeeld met winkeloverzichten, shoproutes, zoekmachines en social media. Shops die al beschikken over een eigen website of webwinkel kunnen deze direct vermelden op Reachinwonen.nl, waardoor ook zij kunnen profiteren van een betere zichtbaarheid op internet.

Initiatief
Reach in Wonen is een initiatief van de Commissie voor de Detailhandel in Wonen van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), ondersteund door CBW-MITEX, CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten. Eerder al is er een soortgelijke platform voor de modebranche gestart: Reachindemode.nl.

Bron: Hbd.nl