Twinkle | Digital Commerce

Welikefashion.com start verkoop van kinderkleding

2017-05-27
180101
  • 1:10

Welikefashion.com is begonnen met de verkoop van kinderkleding. De collectie is nu nog beperkt, maar zal later deze maand worden uitgebreid volgens het bedrijf. Geholpen door groei in het buitenland wil Welikefashion.nl dit jaar naar een omzet van 5 miljoen euro.

Die prognose deed directeur Heleen Schouwenaar enige tijd geleden tegen Twinkle. In augustus vertelde ze dat de omzet in 2011 zich ontwikkelde richting de 2,5 miljoen euro, ongeveer twee keer zoveel als de inkomsten in 2010. Ook voor dit jaar is omzetverdubbeling dus het streven.

Expansie
Welikefashion.com, in 2002 begonnen als Netalsindefilm.nl, vertaalde zijn site vorig jaar in het Engels. Vanuit het fulfilmentbedrijf van Docdata in Waalwijk worden inmiddels orders verzonden naar de grootste omringende markten. De door Schouwenaar zo gewenste Duitstalige versie van Welikefashion.com, inclusief een Duits telefoonnummer, landenspecifieke klantenservice en ordervoorwaarden, is er nog niet. Op dit moment zijn de pijlen nog vooral gericht op de Belgische markt, waarvoor Mister Cash als betaalmethode is geïmplementeerd.

Fysieke winkel
Welikefashion.com verkoopt ‘kleding geïnspireerd op de catwalk en op het fashion gevoel van celebrities'. Ook accessoires, schoenen en beautyartikelen behoren tot het assortiment. Naast de webshop opende Welikefashion.com begin 2008 een winkel in de Amsterdamse Van Baerlestraat. Met de verkoop van kinderkleding boort het bedrijf een nieuwe doelgroep aan.