Twinkle | Digital Commerce

7 nieuwe webwinkels voor T-Mobile

2017-05-27
400400
  • 1:04

T-Mobile gaat drie nieuwe webwinkels bouwen voor consumenten en vier nieuwe shops voor de zakelijke markt. De nummer 13 in de Twinkle100 sloot een nieuwe samenwerking met The online company, dat de webwinkels gaat bouwen op het e-commerce platform TIE Kinetix.

Dat laten TIE Holding en partner The online company weten. ‘In de komende drie jaar zal dit voor TIE Holding een SaaS omzet genereren van 1,2 miljoen euro’, aldus het bedrijf in e-commerce software.

Segmentatie
T-Mobile krijgt een aparte webwinkel voor consumenten die een nieuw abonnement willen afsluiten en daarnaast een shop voor bestaande klanten die hun abonnement willen verlengen. Verder gaat de operator een b2c-webwinkel openen die is gekoppeld aan de afdeling voor telefonische verkoop. Ook op de zakelijke markt komen er webwinkels voor nieuwe en bestaande klanten en een shop voor telesales. De andere webwinkel is gericht op zakelijke klanten die een uitbreiding wensen op hun bestaande contract.

Twinkle100

Met een online consumentenomzet van 53,5 miljoen euro bezet T-Mobile de 13e plaats in de Twinkle100. De dochter van de Deutsche Telecom Group verkoopt op dit moment online in ons land via T-mobile.nl en Ben.nl.