Twinkle | Digital Commerce

Apple voegt betaal- en bezorgopties toe aan eigen app

2017-11-08
195187
  • 0:59

Apple biedt bezoekers van zijn Amerikaanse winkels voortaan de mogelijkheid producten te betalen met hun iPhone of iPad. De optie is toegevoegd aan de vernieuwde Apple Store-applicatie, die ook voorziet in een koppeling met Apple’s persoonlijke afhaalservice.

Met de update van de applicatie brengt Apple vandaag ook betaalmethode EasyPay op de markt. Het self check out-system biedt fysieke shoppers de mogelijkheid kleinere producten aan te kopen zonder daarvoor een winkelmedewerker aan te hoeven schieten. De koper moet inloggen met zijn Apple ID en betaalt vervolgens met de creditcard die is gekoppeld aan zijn iTunes-account:Personal Pickup Service en Track Your Stuff
Met de 'Personal Pickup Service' biedt Apple mobiele shoppers on the go de mogelijkheid aan te geven in welke Amerikaanse Apple Store ze een order willen komen oppikken. Apple belooft dat items binnen één uur klaarliggen. Een andere toevoeging aan de app is 'Track Your Stuff', waarmee mobiele klanten inzicht krijgen in de actuele status van hun bestelling en orderhistorie.