Twinkle | Digital Commerce

ICTRecht lanceert Webwinkelrecht.nl

2017-05-27
16394
  • 0:53

ICTRecht heeft een website gelanceerd waarop webwinkeliers terecht kunnen voor juridische informatie en advies. De site is onder meer voorzien van een generator waarmee startende webwinkeliers algemene voorwaarden en een privacyverklaring kunnen maken.

Zoals de bureaunaam al doet vermoeden geeft ICTRecht juridisch advies over internetgerelateerde onderwerpen, waaronder e-commerce. Vanaf vandaag is relevante informatie voor webwinkeliers gebundeld op Webwinkelrecht.nl, met onder meer aandacht voor de Wet koop op afstand en reclame via e-mail. Webwinkeliers kunnen naast algemene informatie ook concrete checklists vinden om hun website op de wet te controleren.

Webwinkelvoorwaardengenerator
ICTRecht noemt de ‘webwinkelvoorwaardengenerator’ zelf het vlaggenschip van de nieuwe site. Algemene voorwaarden voor webwinkels hoeven niet complex en duur te zijn, vindt ICTRecht-partner en Twinkle-auteur Steven Ras: ‘Het is een kwestie van er goed voor gaan zitten en bepalen wat je wilt. Met de generator doorloop je als ondernemer dat proces zelf, en je kunt meteen met het resultaat aan de slag.’