Twinkle | Digital Commerce

Domino’s Pizza lanceert bestelapplicatie voor de iPad

2017-10-05
187186
  • 1:08

Domino’s Pizza heeft een dedicated bestelapplicatie gelanceerd voor de iPad. Betalen kan met PayPal, creditcard of cash aan de deur bij de bezorging. Met de applicatie voor de tablet van Apple volgt Domino’s de Amerikaanse marktleider Pizza Hut.

Op de app die Domino’s nu in de UK heeft gelanceerd zijn onder meer aanbiedingen per restaurant te zien. Uit het persbericht dat ontwikkelaar Somo vandaag uitbracht: With an effortless, carousel movement, customers can instantly access their local store’s menu and the latest meal deals available exclusively in their area.'

De iPad-applicatie biedt verder 'create your own'  functionaliteit, waarmee tablet-gebruikers hun favoriete toppings kunnen kiezen. Na bestelling kunnen ze vanaf de bank zien hoe lang hun maaltijd nog op zich laat wachten.

Pizza Hut claimde dit voorjaar een wereldprimeur ('One giant leap for app-kind') met de ontwikkeling van een speciale iPad-app voor maaltijdbestellingen. Veel andere bestelsites beschikken over mobiele applicaties die te gebruiken zijn op de iPad, maar daar niet speciaal voor zijn gebouwd. Dat geldt onder meer voor Papa John’s, achter Pizza Hut en Domino's de derde pizzaverkoper van de Verenigde Staten.

Ook de iPhone app van Thuisbezorgd.nl is compatible met de iPad. Concurrent Just-Eat biedt nog helemaal geen mobiele bestelapplicatie.