Twinkle | Digital Commerce

Kleertjes.com wint Baby & Kids Webshop Award

2017-05-27
271202
  • [nieuws]
  • 1:06

Kleertjes.com is gisteren onderscheiden met de Baby & Kids Website Award voor de beste webwinkel in de doelgroep. Babypark.nl, de winnaar van vorig jaar, en Degeboortewinkel.nl eindigden op plek twee en drie.

Dat hebben organisatoren Babyplaats.nl en de Negenmaandenbeurs bekend gemaakt. Behalve voor de beste webshop werd bij de vierde editie van de awards ook een prijs uitgereikt aan de beste informatieve site. Hij ging naar Kindjeopkomst.nl, dat Zwanger.nl en Mamaenzo.nl achter zich liet.
 
Publiek en en jury
Volgens de organisatie kwamen ruim vierhonderd aanmeldingen binnen voor de awards. De winnaars zijn geselecteerd op basis van in totaal ongeveer twintigduizend consumentenstemmen en het oordeel van een vakjury, die zich baseerde op een analystool van adviesbureau Jungle Minds. Kleertjes.com en Kindjeopkomst.nl, een ‘website voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, net bevallen zijn en moeders van jonge kinderen’, mogen een jaar lang op hun site laten zien dat ze winnaar zijn van de Baby & Kids Website Awards.

Voor het eerst eerst
Kleertjes.com, dat sinds 1 februari een nieuwe CEO heeft in Joost van Gaal, won de prijs gister voor het eerst. Het bedrijf werd achter Babypark.nl (ook winnaar in 2010), tweede in de verkiezing van 2009.