Twinkle | Digital Commerce

Dille & Kamille zet eerste stappen als webwinkelier

2017-11-11
768535
  • 1:11

Dille & Kamille is begonnen met online-verkoop van een deel van zijn assortiment. De formule denkt met de webwinkel ook klanten buiten Nederland en België voor zich te kunnen winnen. Fysieke winkels heeft Dille & Kamille daar niet.

De webwinkel van Dille & Kamille is bijna een week open, aldus een woordvoerster. Het webassortiment, dat nu bestaat uit ruim vijfhonderd artikelen, zal de komende periode worden uitgebreid. Doelstelling is alle producten uit de fysieke winkels van Dille & Kamille, waarvan er 11 in Nederland en 8 in België gevestigd zijn, ook online te gaan verkopen.

Sfeer en service
Volgens de woordvoerster heeft Dille & Kamille lang getwijfeld of het online-kanaal wel goed aansloot bij de sfeer en de service van de winkels. Uiteindelijk is besloten te starten met een webwinkel, die wordt gezien als eigen filiaal van Dille & Kamille. De formule kent behalve eigen winkels ook een aantal vestigingen van franchiseketens.

Voorwaarden
Bestellingen op Dille-kamille.nl worden binnen twee dagen door TNT Post bezorgd, is de belofte. De verzendkosten worden niet in rekening gebracht bij bestedingen boven 50 euro. Bij bestellingen tussen de 15 en 50 euro rekent Dille & Kamille 2,95 euro, bij lagere bonbedragen 4,95 euro voor de bezorging. Retourneren kan alleen via de post (algemene voorwaarden hier).