Twinkle | Digital Commerce

Simply Colors in kleding voor volwassenen en clubs

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:20

Simply Colors, online-aanbieder van gepersonaliseerde baby-en kinderkleding, heeft met Scolors.nl een webwinkel voor volwassenen gelanceerd. Het bedrijf werkt daarnaast aan een nieuw concept voor clubkledingverkoop.

Scolors.nl is afgelopen lente in stilte live gegaan, aldus mede-eigenaar manager Stein Peters. Rond Vaderdag en het lopende WK Voetbal zijn acties opgetuigd om de site meer onder de aandacht te brengen. In de shop worden vooralsnog alleen t-shirts en polo’s voor dames en heren in diverse kleuren aangeboden.

Kwaliteit
Peters verklaart de opening van Scolors.nl uit de vraag van volwassenen naar de kleding die het bedrijf voor kinderen verkocht. ‘Dat zit hem vooral in de kwaliteit van de kleding. De vraag naar bedrukte shirts is aanzienlijk, maar mensen willen niet dat zo’n t-shirt zelf een bijzaak is. Het moet goed zijn en aan die voorwaarde kunnen wij voldoen.’

Centraal inkoopkanaal voor clubs
Simply Colors zoekt meer wegen om extra textiel aan de man te brengen. Gewerkt wordt aan een nieuw concept, dat zowel mikt op kinderen als op volwassenen. Het bedrijf gaat voorzien in een centraal inkoopkanaal  waar sportclubs, verenigingen, maar ook bijvoorbeeld scholen of studentenverbanden uniforme kleding kunnen kopen. Peters: ‘We bieden de optie een subsite te maken, die clubs desgewenst met een code kunnen afgrendelen. In samenspraak met onze accountmanagers kunnen ze het gewenste assortiment samenstellen. Wij zorgen ervoor dat ze daarmee een sjabloon hebben van hun clubkleding. Zie het als visitekaartjes, die steeds opnieuw kunnen worden besteld.’

Op dit moment voert Simply Colors gesprekken om clubs en verenigingen te interesseren voor het concept. De bijbehorende site moet voor het nieuwe sportseizoen live zijn.