Twinkle | Digital Commerce

Modern.nl best geteste aanbieder 3D-televisie

2017-05-27
180101
  • 1:17

Hoewel de onderhandelingen tussen voetbalbond Fifa en de NOS stukliepen, was de WK-wedstrijd Nederland-Denemarken via de Astra-satelliet wel in 3D-televisie te bekijken. Modern.nl wordt van de Nederlandse online-verkopers van 3D-tv als beste gewaardeerd volgens WUA!

De onderzoekers van GfK Retail & Technology spraken eerder deze maand de verwachting uit dat dit jaar ongeveer 137.000 3D-televisies zullen worden verkocht in ons land. De verkoop van toestellen met driedimensionaal beeld aan consumenten kreeg een vliegende start met de film Avatar en wordt bevorderd door het wereldvoetbaltoernooi in Zuid-Afrika.

Half punt voorsprong
Een testpanel van usability-bureau WUA! beoordeelde Modern.nl als beste van alle online-aanbieders van 3D-televisies in ons land. De online only formule van Impact Retail scoorde een Web Performance Score van 6,8 en bleef Sony.nl, Wehkamp.nl en Plasma-discounter.nl daarmee een half punt voor.

Modern.nl best vindbaar
Modern.nl steekt boven de andere aanbieders uit op vindbaarheid. Respondenten uit het kwalitatieve onderzoek van WUA! waarderen verder het brede assortiment, de mogelijkheid tot vergelijken en de gratis bezorging die de koploper biedt.

Sony, Wehkamp, Plasma-discounter.nl
Sony.nl weet bezoekers relatief lang op zijn site te houden en bovendien scoort de fabrikant hoog op het criterium vertrouwen. Dat laatste geldt ook voor Wehkamp.nl, dat bij de panelleden de beste eerste indruk biedt. Plasma-discounter.nl, een site van het door Wehkamp overgenomen Create2Fit, scoort vooral punten op gebruiksvriendelijkheid en informatiewaarde.

Hieronder vindt u de lijst met achttien best presterende websites uit het onderzoek van WUA!