Twinkle | Digital Commerce

ReplaceDirect begint Europese expansie bij Oosterburen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

ReplaceDirect, specialist op het gebied van accu's, adapters, onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur, heeft een webwinkel geopend voor de Duitse markt. Het is het eerste uitvloeisel van de internationale groeiplannen van de broers Maikel en Erwin Verstegen.

In een Twinkle-artikel met de kop ‘Slimme efficiënte opslag’ maakten de zakenpartners eind vorig jaar geen geheim van de plannen voor Europese expansie. Die is begonnen met de opening van Replacedirect.de.

Notebook Netzeil
‘Iedereen op zoek naar een Notebook Netzteil in plaats van een Laptop adapter of met een versleten Akku met dubbel K kan vanaf nu ook bij ReplaceDirect terecht’, meldt het weblog van de succesvolle online-retailer over de Duitse shop. Salesupply, sinds enige tijd ook in Spanje actief, hielp de broers Verstegen bij het optuigen van Replacedirect.de. Het bureau keek onder meer naar wetgeving, betaalmogelijkheden en marketingmogelijkheden in Duitsland.

Fast 500 EMEA en Webwinkel Award
ReplaceDirect haalt regelmatig het nieuws met goede prestaties. Het bedrijf was zowel in 2008 als in 2009 genoteerd op de Fast 500 EMEA van snelgroeiende internationale technologiebedrijven. ReplaceDirect was bovendien genomineerd voor de Webwinkel Award. De belangrijkste vakprijs onder de Thuiswinkel Awards ging vorige maand echter naar Cooblue.