Twinkle | Digital Commerce

Kleertjes.com biedt kijkje in de keuken

2017-05-27
136136
  • 0:49

Kleertjes.com introduceert volgende week een naar eigen zeggen ‘extended’ systeem voor track & trace. Via camerabeelden kunnen klanten van de kledingwinkel volgen hoe hun bestelling wordt verwerkt, ingepakt en door Kleertjes.com wordt verzonden.

Kleertjes.com biedt klanten met behulp van TNT Post al track & trace na de verzending van een pakket. Feitelijk haalt de kledingshop, in 2007 uitgeroepen to Beste Webwinkel van Nederland, het moment waarop een bestelling kan worden gevolgd vanaf volgende week donderdag dichterbij: de klant ziet ook wat er gebeurt voor de verzending.

In een nieuwsbrief aan zijn klanten schrijft Kleertjes.com dat de nieuwe functie binnenkort op de homepage zal worden geïntroduceerd. De kledingwinkel geeft geen verdere details prijs over het volgsysteem, maar laat slechts weten tegemoet te willen komen aan de 'groeiende klantbehoefte aan zekerheid over behandeling en bezorging'.