Twinkle | Digital Commerce

TNT Post levert Msmode.nl op

2017-05-27
180101
  • 0:59

Voor het eerst sinds het bestaan van de kledingketen verkoopt M&S Mode kleding online. Het is, na die van WE Fashion, de tweede webwinkel die ‘hoofdaannemer’ TNT Post heeft opgeleverd.

TNT Post biedt sinds enige tijd een one-stop-shop voor retailers die het online-verkoopkanaal in willen stappen. Het postbedrijf is het centrale aanspreekpunt en werkt samen met geselecteerde partijen om de integrale e-commerce oplossing te kunnen voorschotelen.

Neckermann.com en Adyen
Net als Wefashion.com is Msmode.nl gebouwd door Eperium. Voor beide webshops liggen voorraadbeheer en fulfilment in handen van Neckermann.com en de betalingen in die van Adyen. Een andere overeenkomst is dat de shops vanaf de start in een aantal Europese landen zijn gelanceerd.


Cendris
M&S Mode, onderdeel van Maxeda, ging nog een stap verder dan WE Fashion in de samenwerking met TNT Post: dochteronderneming Cendris (van TNT) draagt zorg voor alle online-marketing en voor de klantenservice van M&S Mode.

Veel meer over de ambities van TNT Post als ‘hoofdaannemer’ voor e-commerce vindt u in Twinkle 2. Daarin staat een interview met Dirk van Lammeren, e-commerce director bij TNT Post.