Twinkle | Digital Commerce

Create2fit promoot aanbod met eigen video’s

2017-05-27
170131
  • [video]
  • [nieuws]
  • 1:05

Create2fit heeft meer dan de helft van het assortiment op Plasma-discounter.nl voorzien van YouTube video’s. Mede-eigenaar Tom Coronel biedt zelf uitleg in de filmpjes, die ook te zien zijn op  Vergelijk.nl.

Create2fit, exploitant van nicheshops, bouwde ervaring op met YouTube video’s op Koffie-discounter.nl. Sinds kort duikt de ‘digitale verkoper’ ook op in de productinformatie van Plasma-discounter.nl. In de eerste week werd ruim dertigduizend keer een filmpje gestart.

Telefoon
Volgens Tom Coronel, die in filmpjes van een paar minuten hoogstpersoonlijk productinformatie verschaft over plasma- en lcd-televisies, slaan de video's aan: ‘We merken ook dat de telefoon een stuk minder rinkelt nu de 3D-verkoper in het leven is geroepen. Alhoewel dit niet de eerste insteek was, is dit wel een prettige bijkomstigheid.’

Coronel, bekend uit de autoracerij, wil met Create2fit het verschil maken op innovatie. Hij noemt de enthousiaste reacties van consumenten en importeurs op de video´s en de opname daarvan op Vergelijk.nl (voorbeeld) ‘de échte kroon op onze inspanning’.

Wehkamp.nl
Creat2fit, dat Coronel samen met Marc Koster oprichtte, behoort met een omzet van 20 miljoen net niet tot de bovenste helft van de Twinkle100. Het moederbedrijf van Wehkamp.nl, RFS Holland Holding, verwierf afgelopen zomer een meerderheidsbelang in Create2fit. Met de overname wil RFS investeren in niche-sites naast Wehkamp.nl.