Twinkle | Digital Commerce

Euro Relais best getest door Consumentenbond

2017-05-27
169131
  • [nieuws]
  • 0:58

Euro Relais heeft de beste site om vakantiewoningen te boeken. Tot dat oordeel komt De Consumentenbond, die de tienpopulairste huisjessites onder de loep nam.

De sites werden onder andere getest op gebruiksgemak, informatievoorziening en transparantie.Eurorelais.nlscoorde met het eindcijfer 8 een vol punt hoger dan het gemiddelde van alle sites. Het liet daarmee onder meer de sites van D-Reizen, Vrijuit en de ANWB achter zich.

Selecteren en vergelijken
De goede score van Euro Relais is vooral te danken aan het gebruikersgemak, de zoekfunctie en informatie over privacy en beveiliging. Ook de mogelijkheid om diverse huizen te selecteren en deze te vergelijken en het aantal betalingsmogelijkheden werden als positief ervaren, schrijft Tourpress.nl.

Het onderzoek van de Consumentenbond is voor leden alonline toegankelijk. De resultaten zullen in augustus ook gepubliceerd worden in De Reisgids, het onafhankelijke reismagazine van de Consumentenbond.

Neckermann.nl en Booking.com
Het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA voerde onlangs twee gebruikersonderzoeken uit naar online-aanbieders vangezinsvakantiesenhotelovernachtingen. daarbij kwamenNeckermann.nlenBooking.comresepectievelijk het beste uit de bus.

Villaspanjehuren.nl
De online-markt voor vakantiehuisjes liepbegin maand reputatieschade op, toenaan het licht kwamdat tientallen Nederlanders waren gedupeerd door Villaspanjehuren.nl. Die site is inmiddels uit de lucht.