Twinkle | Digital Commerce

Grey's Anatomy en Lost integraal bij Bol.com

2017-05-27
171130
  • [nieuws]
  • 1:00

Bol.com_WaltDisneyVanaf aanstaande maandag gaat Bol.com afleveringen van vier Amerikaanse hitseries integraal uitzenden op zijn website. Daartoe sloot de mediawinkel een overeenkomst met dvd-distributeur Walt Disney.

Bol.com is naar eigen zeggen de eerste entertainmentverkoper die integraal series aan klanten toont. Tot 9 augustus zendt de 'Beste webwinkel van Nederland' de eerste aflveringen uit van Grey's Anatomy, Lost, Criminal Minds en Samantha Who?

'Betere keuze'
Marketingdirecteur Michel Schaeffer over de deal met Walt Disney: 'Het bekijken van afleveringen sluit goed aan bij de functionaliteiten die wij onze klanten al boden om een betere keuze te maken uit ons ruime aanbod.' Bol.com toont al enige tijd trailers van de dvd's die het verkoopt. De mediawinkel wil in de toekomst maandelijks één aflevering van een populaire televisieserie gaan uitzenden.

Assortiment tot leven
Bol.com probeert zijn assortiment tot leven te brengen. Om verdieping te geven aan het muziekassortiment sloot Bol.com eerder dit jaar al deals met de inmiddels gestopte online-concertsite Fabchannel en met muziektijdschriften OOR en Jazz Magazine.

Free Record Shop
Free Record Shop, dat Bol.com op het gebied van cd's in een paar jaar voorbij denkt te kunnen streven, maakt al langer gebruik van entertainment om de beleving op Freerecordshop.nl te verbeteren.