Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe vergelijkingssite Ffvergelijken.nl online

2017-05-27
170130
  • 1:03

Mark van Zelst, de jonge ondernemer achter webwinkel Ffshoppen.nl, begeeft zich met Ffvergelijken.nl op het drukke speelveld van de vergelijkingssites. De site, sinds vandaag in de lucht, rekent online-retailers een vast bedrag van 0,08 eurocent per bezoeker.

Het aantal webwinkels dat op Ffvergelijken.nl is te vinden, is vooralsnog erg beperkt; Behalve het aanbod van Ffshoppen.nl is het assortiment van acht andere shops te vergelijken. Volgens Van Zelst staat er een 'rijtje klanten' klaar om te worden toegevoegd.

Tarief
Ffvergelijken.nl bundelt de sterke punten van verschillende vergelijkingssites en stelt de consument centraal, aldus Van Zelst: 'Bij sommige vergelijkingssites beststaat het fenomeen dat als je als bedrijf meer betaalt, je hoger in de zoekresultaten komt. Bij ons is dat niet zo. Iedereen betaalt hetzelfde vaste lage tarief van slechts 0,08 eurocent per unieke bezoeker.'

Kredtieplafond
Ffvergelijken.nl hanteert daarbij geen mimumbedrag per maand. Wel biedt de vergelijker webwinkeliers de mogelijkheid een kredietplafond af te spreken, waarmee 'een vergelijkingssite voor iedere wenshop bereikbaar wordt', aldus Van Zelst.

Koopinfo.nl
Het aantal brede vergelijkingssites, ieder met zijn eigen speerpunten en ambitieniveau, groeit nog altijd. Koopinfo.nl, van VNU Media, is een recent voorbeeld. Een dik halfjaar geleden nam Twinkle verschillende vergelijkingssites onder de loep. Het artikel over de bevindingen kunt u hier lezen.