Twinkle | Digital Commerce

Ook HotelSpecials.nl komt met hotelactie

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 1:10

In navolging van Kruidvat introduceert HotelSpecials.nl een actie waarbij goedkope hotelovernachtingen kunnen worden geboekt. De online verkoop begint morgen.

Op de actiesite HotelWeek.nl zijn overnachtingen in 4- en 5-sterrenhotels te boeken voor respectievelijk 25 en 35 euro per persoon per nacht. De HotelWeek, de periode waarin de hotelgast goedkoop kan overnachten en ontbijten, loopt van 2 januari tot 11 januari 2009.

Breed publiek
Volgens marketingmanager Martin de Boer is de HotelWeek bedoeld om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. 'Vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen.'

Kruidvat
Kruidvat haalde zich vorige week de woede van klanten op de hals die achter het net visten bij een gezamenlijke actie met de Fletcher Hotel Group. De honderdduizend vouchers van 9,95 euro, die Kruidvat via zijn winkels verspreidde en die ieder recht geven op een overnachting in een  3- of 4-sterrenhotel, waren binnen een uur op. Ook de site waarop de vouchers kon worden geactiveerd, was lange tijd onbereikbaar. Daarop besloot Kruidvat opnieuw honderdduizend vouchers aan te bieden.

Plan B
De Boer van HotelSpecials.nl zegt zowel technisch als organisatorisch voorbereid te zijn op een stormloop vanaf 9.00u morgenochtend. 'De limiet ligt op ongeveer twintigduizend boekingen. Op is op. Maar we hebben wel een plan B achter de hand. Daarover zijn we al met hotels in gesprek.'

DiningCity
Ruim 150 hotels doen mee aan de Hotelweek. Ook Restaurant Week-organisator DiningCity, De Telegraaf, American Express en NR6 participeren in de actie van HotelSpecials.nl, de nummer 37 uit de Twinkle100.