Twinkle | Digital Commerce

La Place komt met nieuwe bestelservice online

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:56

V&D's restaurantketen La Place heeft een online bestelservice gelanceerd waar klanten het hele jaar gebruik van kunnen maken.

De dienst, die de naam La Place @ Home heeft meegekregen, is te bereiken via Laplace.nl.

Thuis genieten de trend
Al enkele jaren biedt La Place in de aanloop naar de feestdagen een zogenoemde partyservice aan online. Omdat thuis genieten volgens La Place de trend is, is besloten het hele jaar een online bestelservice in de lucht te houden. Volgens een woordvoerster van de keten zal het aanbod van La Place @ Home worden aangepast aan de wisselende seizoenen. De bereidingswijzen zijn direct te vinden bij de producten en vanaf begin 2009 zal ook voedings- en allergieinformatie worden vermeld.

Op tijd bestellen
Wie de gerechten van de keten in het weekend wenst te verorberen, moet daar wel op tijd aan denken. Afhalen op vrijdag betekent uiterlijk de dinsdagavond daarvoor online bestellen. Wie het voedsel op zaterdag vers wil afhalen, kan zijn bestelling tot woensdagavond doorgeven. Aan bezorgen doet la Place niet.

La Place is het succesvolle horecaconcept van V&D, dat recentelijk een webwinkel opende. Over het proces daar naartoe kunt u hier lezen.