Twinkle | Digital Commerce

KPN gaat webwinkels leveren

2017-05-26
170130
  • 0:49

Onder de vlag van Software Online gaat KPN tijdelijk zakelijke klanten helpen bij de bouw van webwinkels. Het telecombedrijf maakt daarbij gebruik van de diensten van mijnWinkel.nl.

Webwinkel Online is een toevoeging aan het assortiment van webbased-applicaties dat KPN aanbiedt onder de naam Software Online. Gedurende een marketingactie van vier maanden gaat het bedrijf zich - voor het eerst - bezighouden met de online levering van webwinkels aan zijn klanten.

Trots

Durk Jan de Bruin, ooit grondlegger van Startpagina.nl en nu de directeur van mijnWinkel.nl is er 'erg trots op' dat KPN voor zijn bedrijf heeft gekozen: 'Wij zijn verheugd dat KPN na grondig marktonderzoek voor ons gekozen heeft en hopen veel KPN-klanten te kunnen helpen met Webwinkel Online.'

Beheer

KPN-klanten kunnen vanaf 5 euro per maand een webwinkel starten of integreren in hun bestaande site. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar en het beheer van de webwinkels kan offline worden uitgevoerd door een koppeling aan spreadsheetprogramma's als Excell.