Twinkle | Digital Commerce

Tintelingen betreedt België als Tintello

2017-05-26
169130
  • [nieuws]
  • 0:51

Tintelingen, online aanbieder van 'eigen keuze kerstpakketen', breidt zijn activiteiten uit naar België onder de naam Tintello.

Op Tintello.be kunnen Belgische werkgevers een webshop in de huisstijl van het bedrijf creëren. Werknemers kunnen er met behulp van een toegangscode in een cadeaudoosje terecht om hun eigen kerstpakket samen te stellen. De werkgever kan zelf bepalen voor hoeveel geld zijn medewerkers mogen webwinkelen. Behalve aan cadeaus kan het budget ook worden besteed aan een beleving of een goed doel.

Tintelingen is de grootste Nederlandse aanbieder in zijn soort. In 2005 werden 150.000 online kerstpakketten samengesteld via de site en een jaar later al zo'n 250.000. Vorig jaar kwam het totaal uit op ongeveer 400.000 en voor dit jaar rekent directeur Patrick Moreu op 'aanzienlijke groei'.

België is het eerste land na Nederland waar Tintelingen, in 2007 overgenomen door Accor Service, het online kerstpakket introduceert. Kerstpakketten zijn nog geen gemeengoed bij onze zuiderburen. Tintelingen hoopt Belgische werkgevers aan te zetten tot het bedanken van hun werknemers voor de inzet in het afgelopen jaar.


Gerelateerde artikelen: