Twinkle | Digital Commerce

Eigen webwinkel voor Dolcis

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 0:53

Dolcis opent vandaag een nieuwe website met webwinkel. Sinds 2007 verkoopt de schoenenwinkel zijn assortiment via de website Wehkamp.nl. De positieve ervaringen daarmee hebben geleid tot een eigen webwinkel.  

Op de website kan de klant terecht voor alle lopende acties. Een winkelzoeker toont de dichtstbijzijnde fysieke winkel en alle producten staan afgebeeld. Na het invoeren van de bestelling, krijgen kopers de schoenen en tassen binnen twee werkdagen thuis gestuurd. Passen van de schoenen kan vanzelfsprekend pas nadat ze zijn afgeleverd. Wanneer de maat niet blijkt te kloppen, kunnen klanten het schoeisel kosteloos retour sturen. Door op de websites duidelijke productinformatie, zoals kleur, maat en prijs te vermelden, streeft Dolcis ernaar het retourpercentage zo laag mogelijk te houden.

Meer aandacht

Dolcis maakt onderdeel uit van Hoogenbosch Retail Group. Deze retailorganisatie bezit bovendien de winkelformules Manfield en PRO sport en Invito. Die laatste formule biedt sinds kort zijn hele schoenencollectie online aan.

In Twinkle 8, die op 18 september verschijnt, leest u meer over de webshops van de Hoogenbosch Retail Group.