Twinkle | Digital Commerce

Live verslag E-mail Marketing Conferentie

2017-05-26
170118
  • [nieuws]
  • 1:14

Vandaag vindt de E-mail Marketing Conferentie plaats. Vanuit het Archeon in Alphen aan den Rijn bloggen Nienke Becker en Floor van Riet (beiden Sabel Communicatie) live mee. Houd de blogposts van deze eventbloggers op Twinkle dus regelmatig in de gaten, want ze worden gedurende de hele dag geupdate. Naast nationale en internationale topsprekers en verschillende parallelsessies worden tijdens de conferentie ook de EMMA's uitgereikt.

De bloggers
Nienke Becker werkt sinds april 2007 als communicatieadviseur en account manager bij Sabel Communicatie. Nienke geeft advies over interne- en externe (web)communicatie en is het eerste aanspreekpunt voor verschillende klanten. Floor van Riet is webadviseur en tekstschrijver bij Sabel Communicatie. Na een leerzame stageperiode bleef Floor vanaf juli 2006 parttime bij Sabel Communicatie werken. Nu hij is afgestudeerd werkt hij er fulltime. Floor werkt hij mee aan verschillende projecten, vooral op het gebied van webcommunicatie.

E-mail Marketing Conferentie
Tijdens het plenaire programma spreken nationale en internationale topsprekers over de laatste ontwikkelingen op het gebeid van e-mailmarketing.  Na het plenaire ochtendprogramma vinden er parallelsessies plaats, verdeeld over 4 ronden. Aan het einde van de middag is de uitreiking van de E-mail Marketing Awards (EMMA's). Tijdens deze uitreiking wordt duidelijk wie de gouden, zilveren of bronzen EMMA ontvangt. Dit kunnen overigens uiteindelijk meerdere winnaars zijn van één "kleur" (goud, zilver of brons).


Gerelateerde artikelen: