Twinkle | Digital Commerce

'Grootste cameraportaal van Nederland'

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:51

cameraportalVanaf vandaag gaan Cameraportal.nl en Camera2go.nl samen als één portaalsite. Oprichter Allard Nooteboom ligt toe: 'We hebben de site Camera2go.nl ongeveer twee maanden geleden gekocht. Sinds vandaag verschijnen de nieuwsberichten van deze site ook op Cameraportal.nl.'

Volgens Nooteboom ontstaat met deze samenvoeging meteen de grootste Nederlandse online portal over digitale camera's en fotografie. 'We waren al de grootste op het gebied van fotografie wat betreft bezoekersaantallen, nu bieden we ook actualiteit. De site miste tot vandaag het dagelijkse nieuws', aldus Nooteboom. Cameraportal.nl en Camera2go.nl trekken maandelijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers.

Samen met Ardan Bousché zette hij in 2003 Cameraportal.nl op, een site met vergelijkingen en tests van digitale camera's. Naast Camera2go.nl is ook dfip.nl (Digitale Fotografie Informatie Pagina's) eigendom van de heren. 'Een draak van een naam, maar hij scoort hoog in de Google-rankings', lacht Nooteboom. Dfip.nl, Camera2go.nl en Cameraportal moeten op termijn allen samengevoegd worden. 'Cameraportal.nl moet dan de plek zijn waar alles te vinden is', vertelt Nooteboom.