Twinkle | Digital Commerce

'Ontdubbelfabriek' voor betere DM-acties MKB

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:02

Cendris en Stichting Infofilter komen samen met een 'data-ontdubbelfabriek'. Hiermee kunnen bedrijven snel adressen die bekend zijn bij Infofilter uit hun mail- of belbestand filteren.
De dienst is speciaal ontwikkeld voor MKB organisaties en bedrijven die snel en makkelijk een bestand willen ontdubbelen, en zou missers bij DM-acties moeten voorkomen.

Peter van Buijtene (Infofilter) en Frank van der Niet (Cendris): 'Met de ontdubbelfabriek hebben we een makkelijke en snelle manier voor MKB ondernemingen ontwikkeld om hun data zoals adres- en persoonsgegevens te filteren. Grote bedrijven zijn vaak goed in staat zelf ontdubbelslagen uit te voeren in huis. Kleine bedrijven daarentegen hebben vaak niet de kennis en technische knowhow om dit zelf te doen.' Met de ontdubbelfabriek worden mensen die niet voor een actie benaderd willen worden, automatisch uit het bestand gehaald. Dit voorkomt ongewenste telefoontjes of mailings, en ergernis.

De ontdubbelfabriek is in opdracht van Infolfilter ontwikkeld door  Cendris. Cendris is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de ontdubbelfabriek. Gebruikers van de ontdubbelfabriek kunnen naar eigen inzicht credits inkopen. Deze credits kunnen ingezet worden bij elke nieuwe DM actie, en geupload worden via een eigen account. 

(15 mei 2006)