Twinkle | Digital Commerce

Retail Media Day

2024-02-07
960540

Retailmedia Day: een nieuwe dimensie in adverteren

Het event waar we met zijn allen op zaten te wachten. Retailmedia is namelijk de gamechanger in marketing- en reclameland en iedereen praat erover!

Retailmedia is de verzamelnaam voor reclameruimte bij webshops, apps en op digitale schermen in winkels. Deze advertentieruimte is al lang niet meer exclusief alleen voor de eigen leveranciers, ook externe partijen worden steeds vaker verwelkomd.

Retailmedia is een revolutionare ontwikkeling die elke marketeer, adverteerder en mediastrateeg raakt!

Digital Retailmedia is de ‘derde golf’ van digitaal adverteren en IAB Europe voorspelt dat in 2026 digital Retailmedia het nu nog reguliere tv-adverteren voorbij is gestreefd als reclamebesteding (goed voor 25 miljard euro!).

We staan aan de vooravond van een tijdperk waarin een totaal nieuw advertentie-ecosysteem het levenslicht zal zien waarmee de marketeers van nu en morgen hun performance en merkdoelstellingen zullen gaan behalen. Meer dan in Amerika worden de Nederlandse retailers ook echt uitgever.

Dus: merkenbouwers, retailers, mediabureaus en marketeers, alles wat jullie altijd al wilde weten over Retailmedia in 1 dag samengevat!

Meer informatie en tickets