In kijkje in de keuken vertellen e-commerce ondernemers over hun werkplek. Waar zijn ze trots op? Hoe wordt er bij hen gewerkt en, niet onbelangrijk, hoe ziet de werkplek* eruit? Deze keer: Raoul van Neer, oprichter van OnderNulPuntVijf.
*Ben jij trots op een onderdeel van je werkplek? Bijvoorbeeld je magazijn, inpakmachine of vergaderruimte? Of gewoon heel je werkplek? Dan zijn we daar heel benieuwd naar! Meld je aan via redactie@twinklemagazine.nl en wie weet sta jij binnenkort ook in deze rubriek!
Is jouw ideale werkplek hybride, thuis of fysiek? En waarom?
'Mijn ideale werkplek is een combinatie van fysiek en thuis (dus hybride😊). Fysiek moeten we elke dag (alcoholvrije) bieren inpakken en versturen en online kunnen we de website en klantcontacten afhandelen. Daarnaast zijn we op vrijdag- en zaterdagmiddag fysiek ook open voor als klanten iets willen afhalen of advies willen. Die combinatie maakt het dynamisch en je blijft toch flexibel. Je hebt de voordelen van een fysiek kantoor/magazijn, namelijk een plek om s’ochtends heen te gaan en aan het einde van de dag de deur achter je dicht te trekken. En tegelijk de voordelen van online, dat als je er een ochtend of middag niet kunt zijn, je toch door kunt werken vanuit huis of een andere locatie. Je bent dus ook flexibel.'
Kun je jouw werkplek omschrijven?
'Fysiek bestaat onze shop uit een magazijn van ongeveer 60 m2, en daarboven een kantoor dat even groot is. Hier staat al onze voorraad en van hieruit versturen we dagelijks tussen de 10 en 20 pakketten per dag. In ons magazijn staan alle bieren uitgestald zodat we gemakkelijk de online orders kunnen inpakken en tevens de bieren in dozen en kratten waarmee we deze van de brouwerij geleverd krijgen of zelf importeren. In het magazijn staat centraal een inpaktafel waarop we de bestellingen daadwerkelijk verzamelen en inpakken.'
'Vanuit het kantoor houden we de website en klantcontacten bij (en schrijven we stukjes voor magazines😉). Hier regelen we ook de administratie en inkoop van de bieren.'
Waar ben je het meest trots op in jouw werkplek?
'Het meest trots ben ik wel op de locatie. Vlag bij zee (ongeveer 200 meter) en ook op loopafstand van mijn huis. Daarnaast staan alle bieren die we verkopen mooi uitgestald zodat je ook in één oogopslag onze indrukwekkende hoeveelheid alcoholvrije bieren kunt zien. En met meer dan 350 zijn er dat dus nogal wat.'
'We zitten met onze shop niet op een A-locatie, dus hebben we weinig tot geen passanten. Mensen moeten dus doelgericht naar ons toe komen en weten waar we zitten om de imposante indruk waar ik het eerder over had mee te krijgen.'
Maak de volgende zin af: Over vijf jaar is mijn werkplek …
'Over 5 jaar is mijn werkplek verhuisd naar een locatie die ongeveer 5 keer zo groot is zodat we de bieren die we uitstallen nog steeds overzichtelijk kunnen laten zien en de (grotere) voorraad van bieren (en misschien andere alcoholvrije dranken?) goed georganiseerd opgeslagen kunnen worden.'
Er is op dit moment 0 keer gereageerd op:
Kijkje in de keuken bij ... OnderNulPuntVijf