Twinkle | Digital Commerce

MediaMarkt en Saturn leveren binnen 90 minuten in Duitsland

2024-02-15
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Elektronicaketens MediaMarkt en Saturn zijn in Duitsland een samenwerking aangegaan met Uber. Daardoor kunnen bestellingen binnen anderhalf uur bij klanten thuis worden bezorgd.

Vanaf het voorjaar doen 200 winkels in Duitsland mee in alle grote steden van het land, waaronder Berlijn, Hamburg, München en Düsseldorf.

Voor de dienst komen producten in aanmerking met een maximumgewicht van 23 kilogram of maximale afmetingen van 100x60x60 centimeter. De snelle levering is mogelijk door een integratie van white label bezorgdienst Uber Direct, die is geïntegreerd in de digitale kanalen van MediaMarkt en Saturn.

Volgens ceo dr. Sascha Mager van MediaMarktSaturn Duitsland kan het bedrijf de snelle leverdienst aanbieden door het hoge aantal winkels in Duitsland. ‘Ons dichte winkelnetwerk met ongeveer 400 winkels in Duitsland zorgt voor een bijzondere nabijheid bij de klanten. Deze kracht benutten wij nu online optimaal en zetten met het “onmiddellijk bezorgen” van online bestellingen in 90 minuten een nieuwe standaard in de non-food retailsector. Uber is een sterke partner die niet alleen goede logistieke diensten biedt, maar ook indruk maakt met haar naamsbekendheid.’