Twinkle | Digital Commerce

Just Eat Takeaway stelt Mayte Oosterveld aan als cfo

2024-02-07
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

Mayte Oosterveld is de nieuwe financieel directeur van maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com. Oosterveld komt over van supermarkt Plus, waar zij eenzelfde rol vervulde.

De nieuwe cfo werkte voorheen bij Goldman Sachs en Ahold Delhaize. Naast cfo wordt Oosterveld ook lid van de raad van bestuur van Just Eat Takeaway.com.

Mayte Oosterveld volgt Brent Wissink op, die in de zomer van vorig jaar aankondigde te stoppen als cfo en lid van de raad van bestuur. ‘Ik ben erg blij Mayte Oosterveld te mogen verwelkomen bij Just Eat Takeaway.com. Ik heb het genoegen gehad om eerder met Mayte samen te werken bij Ahold Delhaize, waar zij leiding gaf aan de afdeling Mergers & Acquisitions, haar ervaring uitbreidde in het leiden van financiële planning en prestaties en het aansturen van de synergiën van het gecombineerde bedrijf en verantwoordelijk was voor vele transacties, waaronder de fusie met Delhaize. Zij zal sterk financieel leiderschap toevoegen aan de Raad van Bestuur’, aldus Dick Boer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com en tot 2018 ceo van Ahold Delhaize.

De nieuwe cfo zal tijdens de volgende algemene vergadering in mei worden benoemd tot cfo en lid van de raad van bestuur.