Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking Getir en Uber Eats gestart in Nederland

2023-10-10
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Getir en Uber Eats zijn een samenwerking aangegaan, waardoor Uber Eats-gebruikers in acht Nederlandse steden toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten, waaronder veel lokale, met een levertijd binnen enkele minuten.

Vanaf vandaag kunnen gebruikers in Nederland hun boodschappen on-demand laten bezorgen via de Uber Eats-app. Deze bestellingen worden door koeriers van Getir geleverd in de steden Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht. Volgens Florian Brunsting, algemeen directeur van Getir en Gorillas, zetten ze met deze samenwerking een belangrijke stap richting een toekomst van eenvoudiger, efficiënter en sneller boodschappen doen. ‘Door deze samenwerking kunnen we onze hoogwaardige productselectie van lokale en internationale merken aan een nog groter aantal klanten aanbieden. Getir is er trots op samen te werken met Uber Eats en zo innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van klanten in Nederland’, aldus Brunsting.

Twee weken geleden kwam al naar buiten dat de flitsbezorger en maaltijdbezorger gebruik zouden gaan maken van elkaars aanbod en bezorgnetwerk. In eerste instantie alleen in het Verenigd Koninkrijk, nu ook in Nederland.