Twinkle | Digital Commerce

Wie groeit het snelst over de grens?

2023-09-05
1000562
  • [nieuws]
  • 1:17

Nederlandse online verkopers zijn erg succesvol over de grens. Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart wie het hardst groeien in het buitenland, in de CrossBorder top-30. Tijdens het CrossBorder Event, op dinsdag 19 september, wordt duidelijk wie de winnaar is.

Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor (in 2020) al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens. Ook mag een onderneming niet alleen op het buitenland gericht zijn.

Hieronder staan de namen van de bedrijven op de nieuwe lijst, in alfabetische volgorde:

Agrispeelgoed.nl
AP Onderdelen BV
Bambook
Bartsparts
Belsimpel
Cisma B.V. (Blisso)
De Isolatieshop
De Online Drogist
De massagewinkel
Dierapotheker.nl
Easytoys
Girav
Goudwisselkantoor
Haarspullen.nl
Kish
Laudermarke Group
Ledlichtdiscounter.nl
Ledstores Europe
Lobbes
Matchusports
Maxiaxi.com
Parkos
Snowcountry B.V.
Sparkles B.V.
SpeedComfort
Stoov
Suitable
Super Ninja
Veneta.com
Visdeal
Woho
XXL Nutrition

CrossBorder Event

Juist in deze uitdagende tijden floreren bepaalde e-commerce bedrijven meer dan ooit. Wie zijn dat en hoe doen ze dat? We krijgen een kijkje in de keuken, horen hoe deze bedrijven zijn omgegaan met verschillende vraagstukken en uitdagingen. Hoe profiteren deze bedrijven van de kracht van marketplaces en hoe zorg je dat je je merk overeind houdt in deze roerige tijden? Het CrossBorder Event vindt plaats op 19 september in evenementenlocatie Mereveld in Utrecht. Tickets voor het event bestel je hier.