Twinkle | Digital Commerce

Bpost verwerft alle aandelen Active Ants

2023-08-22
1000561
  • 1:08

Fulfilmentbedrijf Active Ants is nu volledig in handen van Bpost. De Belgische post- en pakketdienst bezat al driekwart van de aandelen, maar heeft nu ook het resterende kwart overgenomen.

Active Ants werd in 2018 overgenomen door Bpost, dat sindsdien 75 procent van de aandelen in handen had. Bij die overname werd afgesproken dat dit jaar het bedrijf volledig in handen zou komen van Bpost. Aan de dienstverlening van Active Ants verandert verder niets.

Aan de leiding van Active Ants verandert wel het een en ander. Oprichters Jeroen Dekker en Jean Lahaye verlaten het bedrijf. Bram Blondé is sinds deze week de nieuwe ceo van het bedrijf. ‘We zijn oprecht fier op de evolutie van Active Ants. Dit innovatieve concept is uitgegroeid tot een waar succesverhaal en biedt vandaag, mede door ons partnerschap met bpostgroup, unieke diensten aan in meerdere landen. Vandaag begint een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf. We werken al meerdere maanden intensief samen met de nieuwe ceo Bram Blondé en we hebben het volste vertrouwen in zijn leiderschap om de ontwikkeling van Active Ants verder te zetten’, aldus Dekker en Lahaye.

Active Ants werd in 2010 opgericht en is inmiddels met meerdere locaties actief in vier landen, naast Nederland zijn dat Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.