Twinkle | Digital Commerce

OrangeValley Group integreert labels tot één merk

2023-06-15
999563
  • [partnernieuws]
  • 1:06

De digital labels van OrangeValley Group, BlueElevation, Aubergine IT en Copper IM, gaan per 1 juli 2023 verder onder de naam OrangeValley. Onder die vlag bouwt de organisatie aan één merk.

De verschillende agencies werkten het afgelopen jaar al intensief samen. De eindklant in zowel B2C als B2B verwacht tegenwoordig een naadloze, geïntegreerde digitale koopervaring over alle kanalen heen, aldus het bedrijf in een persbericht. Hierbij is niet alleen de aankoop zelf, maar ook de customer experience van groot belang. Online bezoekers willen steeds beter geïnformeerd worden, meer keuzevrijheid hebben en autonoom beslissingen maken. De individuele verwachtingen, de customer experience en de privacy worden hierin steeds belangrijker.

OrangeValley, dat dit jaar zijn jubileum viert, is al 15 jaar actief in digital. Als onafhankelijk bureau won het menig award en nominatie. Afgelopen maand sleept OrangeValley meerdere awards binnen, zoals een European Search Award met Blokker, een gouden Dutch Interactive Award met Medicura en 4 nominaties voor de Global Search Awards. De bekendheid van OrangeValley is doorslaggevend geweest om verder te bouwen aan één sterk merk. De merken BlueElevation en Aubergine IT, met een sterke focus op technologie, en Copper IM hét marketing agency uit Arnhem worden geïntegreerd.

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Twinkle