Twinkle | Digital Commerce

Alles met en voor elkaar doen

2022-12-07
1120630
  • [interview]
  • 1:15

StyleBoxes, dat in maart 2022 is opgericht, heeft als doel om iedere vrouw zich goed te laten voelen. We spreken met Martine Dijkstra, oprichter van StyleBoxes, over de missie, de uitdagingen en over het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org.

Ervoor zorgen dat iedere vrouw zich goed voelt

“We willen bij StyleBoxes elkaar echt helpen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich goed voelt, trots op zichzelf is en dit durft te laten zien”, vertelt Martine. Om dit te realiseren heeft StyleBoxes, naast de webwinkel, ook stylistes die stylingadvies geven. Ze combineren complete outfits en bieden een echte persoonlijke service aan vrouwen van 35 tot 50 jaar, die er stijlvol uit willen zien. “Er zijn al veel stappen gemaakt, maar we zijn bij StyleBoxes nog altijd volop in ontwikkeling. We hebben al een prachtige webshop neergezet, nu is het aan ons de taak om mensen te laten weten dat we er zijn”, aldus Martine.

Momenteel heeft StyleBoxes haar focus op vrouwen gericht. “Uiteindelijk zijn ook mannen welkom bij StyleBoxes, maar eerst willen we een collectie online zetten voor plus size vrouwen. Ook lijkt het ons een leuke uitdaging om offline events te organiseren”, vertelt Martine over de toekomstplannen.

Lidmaatschap bij Thuiswinkel.org

Voor Styleboxes.nl zijn er meerdere redenen om lid te zijn van Thuiswinkel.org. “Het was voor ons geen vraag om het te doen. Bij Styleboxes willen we alles met en voor elkaar doen, iets waar Thuiswinkel.org met haar netwerk bij kan helpen. De events zijn voor ons heel interessant en daarnaast is het heel praktisch hoe je door de juridische scan wordt geloodst”, aldus Martine.

Voor meer informatie ga naar www.thuiswinkel.org/styleboxes.nl