Twinkle | Digital Commerce

Profotonet legt Eyes on Photoart vast

2022-10-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Online fotoservice Profotonet neemt het Amsterdamse printbedrijf Eyes on Photoart over. Die laatste was gespecialiseerd in onder andere het afdrukken van kunstfotografie voor exposities in binnen- en buitenland van gerenommeerde fotograven, totdat het enkele maanden geleden failliet ging.

Profotonet, dat zelf sinds 2019 onderdeel is van Kamera Express, neemt Eyes on Photoart volledig over en wil – mede met deze overname – marktleider worden op het gebied van professionele print voor de zakelijke markt. General Manager Raymond Luijks: ‘Profotonet maakt de laatste jaren een grote groei door. Dankzij onze jarenlange ervaring, kundige fotospecialisten, geavanceerde machinepark en onze kennis van de markt, kunnen wij de klanten van Eyes on Photoart nog beter voorzien van deskundig advies, een ruim assortiment aan professionele C-prints en een snelle levering.’

De activiteiten en productie van Eyes on Photoart zullen door Profotonet worden voortgezet vanuit de eigen locatie in Capelle aan den IJssel. Voor klanten uit Amsterdam en omgeving is het mogelijk om producten af te halen bij een Kamera Express filiaal in de buurt.