Twinkle | Digital Commerce

Dit brengen de Shopping Awards 2023

2022-10-25
1000562
  • [nieuws]
  • 1:13

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2023 zijn weer geopend. Donderdag 23 maart is het zover, dan worden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee traditioneel de Shopping Awards uitgereikt. Wie wordt de opvolger van Kaartje2go en gaat er met de titel Beste Webwinkel naar huis?

Een nieuwe editie dus, en dat brengt ook enkele wijzigingen met zich mee. Zo worden vakprijzen nog steeds in zes categorieën uitgereikt, maar komt de Logistiek Award te vervallen. In plaats daarvan is er een nieuwe vakprijs: De Nieuwe Technologieën & Innovaties Award. Webwinkels kunnen zich met een case voor deze vakprijs inschrijven. Zij mogen daarbij worden ondersteund door een technologie-partner. Bij ‘Nieuwe Technologieën’ is te denken aan toepassingen en technologie als: AI en ML, Augmented Reality, Virtual Reality, Blockchain, Gamification, Metaverse en NFT.

De publieksprijzen worden uitgereikt in 15 hoofdcategorieën en 36 subcategorieën. Ook hier zijn enkele wijzigingen doorgevoerd, groot en klein. Zo wordt een publieksprijs uitgereikt voor de beste applicatie en zijn meerdere subcategorieën samengevoegd en verduidelijkt. De winnaars van de publieksprijzen worden onder auspiciën van de Vote Company (bekend van o.a de Musical Awards) bepaald volgens het Songfestival principe: 50% door stemmen van consumenten, 50% door beoordelingen van experts uit de Shopping Awards community.

Schrijf je hier in, dat kan tot 27 januari 2023.