Twinkle | Digital Commerce

Walmart gaat meer boodschappen in de keuken zetten

2022-07-08
1000562
  • 1:04

De Amerikaanse supermarkt Walmart breidt zijn InHome Delivery Service uit. Klanten kunnen daarmee kiezen waar ze boodschappen willen ontvangen ‘anywhere from their doorstep to directly into the refrigerator’.

De service bestaat al een tijdje, maar klanten van de supermarkt zijn daar blijkbaar zo over te spreken dat ze Walmart nu hebben gevraagd om dat uit te breiden. Het bedrijf liet zich dat natuurlijk niet twee keer vertellen en heeft dan ook geïnvesteerd in de dienst. Zo is het aantal steden waarin dit beschikbaar is nu verdubbeld en is InHome Delivery Service geen losse dienst meer, maar onderdeel van het Walmart+ abonnement.

Wel moeten klanten nog los voor InHome Delivery betalen. Het Walmart+ abonnement kost ze 12,95 dollar per maand, of 98 dollar per jaar. Als ze InHome Delivery erbij willen, zijn ze daar 7 dollar per maand of 40 dollar per jaar aan kwijt. Volgens Walmart is dat 10 dollar per jaar goedkoper dan toen de diensten nog los van elkaar werden aangeboden.

‘InHome heeft een van de hoogste beoordelingen voor klantervaringen in de branche, en nu hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om toegang te krijgen op nog meer locaties’, aldus Whitney Pegden, Vice President en General Manager van InHome.